Aankondigingen

Downtime (solved)

05-04-2012 21:51

Helaas was er een downtime op donderdag - 05 april 2012 om 22:51, geen van onze server was beschikbaar vanaf het internet voor 10 minuten. Zelfde probleem (downtime voor 10 min) plaatsgevonden op 7 april 2012 en op dinsdag 10 april 2012.

Probleem is opgelost! De bron van het probleem was onze Data Center's main router software, waar van ze het probleem hebben verholpen.

Alle diensten en verbindingen zijn weer volledig UP en beschikbaar.

Onze excuses voor het ongemak!

<< terug

Bekijk RSS feed