Fraude en schendingen van privacy van gegevens nemen de laatste tijd toe, dus uw klanten verwachten van u dat vertrouwelijke informatie die zij over het Internet naarGlobalsign ssl site seal u versturen wordt beveiligd met de krachtigste versleutelingstechnologie van de meest geloofwaardige leveranciers van beveiligingstechnieken.

Domain SSL biedt u een snelle en betaalbare oplossing om uw website te beveiligen. Domain certifiaten zijn domein gevalideerd en werken volledig automatisch, waardoor u uw e-commerce, logins, webmail, blog bezoekers en meer binnen enkele minuten kunt beveiligen. Het activeert https in de browser en laat uw klanten weten dat u privacy belangrijk vindt.

Aangezien alleen uw domeinnaambeheer wordt gecontroleerd, kan Domain SSL in enkele minuten worden afgegeven en hoeft u geen papieren documenten toe te sturen - de perfecte oplossing voor wanneer u een zeer betrouwbaar 256 bits SSL-certificaat nodig hebt, en snel! Begin onmiddellijk met de beveiliging van transacties en aanmeldingen.

Wildcard (*) Certificaat

Bespaar tijd, administratiewerkzaamheden en geld door de Wildcard SSL-optie te gebruiken. Gewoonlijk wordt een standaard SSL-certificaat afgegeven voor slechts één Fully Qualified Domain Name, wat inhoudt dat het alleen kan worden gebruikt voor het exacte domein (inclusief subdomein) waarvoor het is afgegeven. Met de Wildcard SSL-optie omzeilt u deze beperking door een SSL-certificaat te ontvangen dat is afgegeven aan *.domein.com. Door het * teken kan het certificaat op een willekeurig aantal verschillende subdomeinen worden gebruikt en vervangt hiermee het gebruikelijke vaste subdomein van standaard SSL-certificaten.

Stel een vraag over dit product

De Details van Domein SSL certificaat:
Wildcard optie ( * bijkomende kosten van toepassing)
Multi-domain (Subject Alternative Names) ( * bijkomende kosten van toepassing)
Informatie weergegeven in certificaat : Geverifieerde domeinnaam
Aanbevolen voor : Persoonlijke websites
Snelheid van uitgifte : 5 minuten of minder
Validatie periode : 1 jaar
Verzekerde aansprakelijkheid : $10k

Enkele voorbeelden :

Domain SSL

Domain SSL

* Wildcard
  • 1 jaar
  • € 499,00
  • Bespaar, door het gebruik van wildcard certificaat
  • Nu bestellen
  • * exclusief 21% btw